Arroz Montsià

Recepta de Postres d'arròs integral amb poma



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    40 min.

  • Complexitat Baixa
    Complexitat

    Baixa

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Integral

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



Et proposem unes postres molt sencilles, sanes i molt saboroses . T'ho recomanem especialment per als dies que et vingui de gust menjar dolç i el cos et demani alguna cosa saludable.

Ingredients

  • 200 g Arròs Montsià Integral
  • 2 pomes golden ratllades
  • canyella en pols
0/3 Ingredients
0/4 Instruccions

Instruccions

  1. Posa aigua a escalfar i, quan comenci a bullir, incorpora la quantitat que necessitis d'arròs. Recorda que el temps de cocció de l'arròs integral és més gran que l'arròs blanc, entre 30 i 40 minuts.
  2. Quan estigui llest (fins al punt), passa-ho per aigua freda i deixa que acabi de refredar a temperatura ambient.
    Pela i ratlla les pomes. Fes-ho en l'últim moment per evitar el color de l'oxidació. Per retardar l'oxidació, en lloc de ratllar pots tallar-la en trossos molt petits i remullar-la en aigua amb llimona.
  3. Quan l'arròs ja estigui fred, barreja-ho amb la poma ratllada. La proporció és de meitat i meitat, però pots adaptar-la al gust de cadascú.
  4. Afegeix mitja culleradeta de canyella en pols, prova i rectifica.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies