Arroz Montsià

Recepta de Risotto de bolets amb salsitxa - Recepta d'aprofitament



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    30 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Carnaroli

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

Aprofitament


Arròs Montsià juntament amb Mireia Carbó us porta aquest deliciós risotto de bolets amb salsitxa.

Ingredients

  • 400 g d'Arròs Montsià Carnaroli
  • 1 ceba
  • 1 all
  • 1 gotet de vi blanc (opcional)
  • 50 g mantega
  • 40 g parmesà ratllat
  • Oli d'oliva
  • sal
  • 1 carbassó petit
  • 250 g de xampinyons
  • 1 L brou de pollastre o de verdures
  • 3 salsitxes
0/12 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

 
  1. Primer, pica o ratlla la ceba, l'all i talla el carbassó en petits daus i neteja els bolets.
  2. Coure la ceba i l'all en una cassola amb un raig d'oli d'oliva o mantega. Quan la ceba estigui cuita, però sense color, afegeix les boletes de salsitxa, després els bolets i cou fins que s'evapori l'aigua.
  3. Incorpora el carbassó tallat a daus i l'Arròs Montsià Carnaroli a la cassola. Salta'l un minut, si ho desitges és el moment d'incorporar el vi fins que s'evapori.
  4. Després afegeix el brou bullint, poc a poc, a mesura que l'arròs el vagi necessitant i remou suaument i constantment. La cocció serà entre 15 a 18 minuts.
  5. Quan l'arròs estigui al punt incorpora la mantega i el parmesà. "Mantecar” i servir.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies