Arroz Montsià

Risotto d'escopinyes al cava



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    45 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    6

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Hivern



Panxa plena, cor content! Avui us deixem amb la recepta que van preparar els guanyadors del taller de Sant Valentí el passat 12 de febrer. Aprèn tu també a cuinar un plat complet i deliciós que enamorarà a qualsevol: Risotto d'escopinyes al cava.

Ingredients

  • 420 g Arròs Montsià Bomba
  • 1.5 fumet
  • 600 g escopinyes fresques
  • 60 g parmesà ratllat
  • 4 escalunyes
  • 1 ceba de Figueres mitjana
  • 100 g mantega pomada
  • ½ porro
  • julivert fresc
  • 2 copes de cava brut
0/10 Ingredients
0/10 Instruccions

Instruccions

 
  1. Primer obrir les escopinyes al vapor. Retirar les petxines i reservar.
  2. Colar el suc i reservar també.
  3. Tallar el porro i l'escalunya a daus petits per al sofregit.
  4. Després, sofregir en una cassola el porro i les escalunyes amb l'oli i la mantega fins que els ingredients estiguin daurats.
  5. Afegir l'arròs i deixar que es dauri una mica. Remoure perquè no s'enganxi.
  6. Incorporar les 2 copes de cava i quan s'evapori, afegir el suc de les escopinyes. Salpebrar.
  7. A poc a poc, afegir el fumet i remoure l'arròs mentre es cou uns 15 minuts.
  8. Anar provant abans d'afegir brou fins que estigui a punt.
  9. Decorar amb el formatge ratllat, les escopinyes i el julivert.
  10. Servir al moment ben calent.
montsia san valentín

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies