Arroz Montsià

Recepta de Sèpia farcida d'arròs



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    45 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    2

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Extra

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor

Aprofitament


Us portem una recepta per llepar-se els dits! La sèpia és un producte perfecte per combinar amb l'arròs, ja que és un dels peixos més coneguts de la cuina mediterrània perquè compta amb un alt valor nutricional.


Ingredients

  • 50 g Arròs Montsià Extra
  • 2 sípies
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1/2 ceba morada
  • 1 tomàquet
  • brou de peix
  • 1 fulla llorer
  • 6 olives negres
  • pebre
  • sal i oli
0/10 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

 
  1. Primer netegem les sèpies separant el cap de la resta del cos. Reservem els tentacles per picar-los molt bé i escalfem el forn a 180 °.
  2. Després bullim l'arròs amb la fulla de llorer, sal, pebre i el brou de peix i mentrestant, sofregim la ceba morada i el pebrot vermell.
  3. Quan estigui la ceba, afegim el tomàquet i la sèpia trossejada i ho sofregim uns 5 minuts. Tot seguit , afegim l'arròs.
  4. Omplim la sèpia, la col·loquem en una safata amb oli i ho posem al forn al voltant de mitja hora a uns 180º.
  5. Emplatem la sèpia, afegeix les olives negres per sobre i serveix-immediatament.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies