Arroz Montsià

Recepta de Waakye



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    35 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Llarg

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



Avui viatgem fins a Ghana! Des d’Arròs Montsià us ensenyem a preparar un dels plats més coneguts d'Àfrica: el waakye que combina l'arròs i fesols vermells cuits en una infusió de fulles de mill.

Ingredients

  • 400 g d'Arròs Montsià Llarg
  • 2 llaunes de fesols vermells
  • 12 fulles de mill seques (waakye)
0/3 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

 
  1. El primer pas és posar a bullir les fulles de mill perquè l'arròs absorbeixi el color vermellós.
  2. Després posar en remull els fesols i cuinar-los abans de bullir l'arròs amb les fulles de mill i la seva aigua.
  3. Abocar l'aigua de color vermellós en l'arròs i els fesols.
  4. Tapar i cuinar durant 17 minuts l'arròs fins que estigui cuit i hagi absorbit tota l'aigua.
  5. Condimentar amb sal.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies