Pasos Guía cocción de Arroz Montsià

Els nostres xefs ja tenen les teves instruccions!



Caldós

La guia de cocció

Bomba

La guia de cocció

Segueix aquestes indicacions per fer aquesta recepta.

Aquestes indicacions s'han elaborat a partir de l'estudi de la mitjana de receptes que es fan amb aquest arròs,
encara que els temps de cocció i la quantitat d'aigua o fumet es poden adaptar al gust de cada comensal.
 

Recipient

Olla/Cassola

Quantitat d'arròs
per comensal

100 g

Proporció
d'aigua o fumé

1/5

Temps
de cocció

14 min.

Recomanacions:

Per fer un caldós amb Arròs Montsià Bomba, cuina l'arròs 4 minuts a foc alt, 5 minuts a foc mitjà, 5 minuts a foc suau i deixa 3 minuts en repòs.

Consells:

El més important és fixar-se com bull l'arròs. Ha de bullir tota la superfície de la paella o cassola. Si només bull del centre, ens quedarà un arròs poc uniforme, es a dir amb grans crus als costats i grans molt fets al centre.


Reserva una tassa de fumet per als últims 5 min de cocció.




Chef Mireia Carbó Montsia Lovers

I si tens altres
preguntes sobre cuina,
pots consultar a la
nostra Xef Mireia Carbó

FES LA TEVA PREGUNTA

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.

Acceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies