Caldós
Bomba
Segueix aquestes indicacions per fer aquesta recepta.
Aquestes indicacions s'han elaborat a partir de l'estudi de la mitjana de receptes que es fan amb aquest arròs,
encara que els temps de cocció i la quantitat d'aigua o fumet es poden adaptar al gust de cada comensal.
Recipient
Olla/Cassola
Quantitat d'arròs
per comensal
100 g
Proporció
d'aigua o fumé
1/5
Temps
de cocció
14 min.
Recomanacions:
Per fer un caldós amb Arròs Montsià Bomba, cuina l'arròs 4 minuts a foc alt, 5 minuts a foc mitjà, 5 minuts a foc suau i deixa 3 minuts en repòs.
Consells:
El més important és fixar-se com bull l'arròs. Ha de bullir tota la superfície de la paella o cassola. Si només bull del centre, ens quedarà un arròs poc uniforme, es a dir amb grans crus als costats i grans molt fets al centre.
Reserva una tassa de fumet per als últims 5 min de cocció.
I si tens altres
preguntes sobre cuina,
pots consultar a la
nostra Xef Mireia Carbó
Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aquí.