Arroz Montsià

Arròs amb flors de carbassó



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    30 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Bomba



L'arròs amb flors de carbassó és un dels plats que van cuinar al Taller de Sant Jordi de la Cookiteca juntament amb Arròs Montsià. T'ensenyem a preparar aquesta recepta tan deliciosa!


Descobreix també com cuinar una paella a forn o un arròs verd amb gambes a l'aroma d'alfàbrega.


Ingredients

  • 400 g Arròs Montsià Bomba
  • 1.5 l brou de pollastre
  • 1 carbassó
  • 1 ceba
  • ½ bulb de fonoll
  • 125 ml vi blanc
  • 1 llimona
  • 50 ml nata
  • 200 g formatge ricota
  • coriandre
  • 25 g mantega (opcional)
  • 100 g formatge parmesà ratllat
  • sal
  • pebre
  • oli d'oliva
  • pasta de full rectangular
  • mantega
0/17 Ingredients
0/17 Instruccions

Instruccions

 
  1. Escalfar l'oli en una paella i fregir lentament la ceba molt picada i el fonoll durant 2 minuts fins que comencin a estovar-se.
  2. Separar, part del sofregit, en un bol, afegint una mica de coriandre picat, una mica de formatge parmesà i el formatge ricotta. Barrejar i reservar.
  3. Afegir l'arròs a la resta de l'sofregit i cuinar durant altres 2 minuts, fins que els grans comencin a tornar-translúcids.
  4. Afegiu-hi el vi blanc i suc de llimona, portar a ebullició i cuinar fins que s'absorbeixin.
  5. Anar afegint el brou de pollastre, cullerot a cullerot, fins que s'absorbeixi tot i s'hagi cuinat l'arròs, removent freqüentment.
  6. Mentre fem l'arròs, omplir les flors de carbassó amb el farcit de ricotta reservat.
  7. Tancar bé i fregir en oli fins que aquest cruixent. Reservar.
  8. Afegiu-hi la nata, les fulles de coriandre i la mantega i remenar.
  9. Tallar el carbassó en fines tires amb l'ajuda d'una mandolina.
  10. Estirar lleument la pasta de full i tallar tires de 5 cm aproximadament.
  11. Posar les làmines de carbassó a la part superior de les tires de pasta de full (han d'ocupar més o menys la meitat de la tira).
  12. Doblegar la pasta de full de manera que el carbassó quedi dins.
  13. Enrotllar tot per fer una flor.
  14. Col·locar les flors en una safata, prèviament pintada amb mantega perquè no s'enganxin.
  15. Pintar també amb mantega les vores dels rotlles.
  16. Posar al forn preescalfat a 190 º.
  17. Amb l'ajuda d'una màniga pastissera, posar una mica de crema de ricotta al centre.
Montsia Sant Jordi
 

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies