Arroz Montsià

Recepta d'Arròs Jollof



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    30 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Basmati

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



Vols donar-li un toc exòtic als teus Nadals? L'arròs Jollof és la recepta perfecta per endinsar-te en la cuina tradicional d'origen africà, sobretot de la zona occidental d'Àfrica.

Ingredients

  • 400 g Arròs Montsià Basmati
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets vermell
  • 1 pebrot groc
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 170 g tomàquet concentrat
  • 2 plàtans
  • Farigola
  • Canela
  • Cúrcuma
  • Gingebre
  • Bitxo
  • 3 Pits de pollastre
  • 350 ml brou de pollastre
  • Aigua
  • Oli
  • Pebre negre
  • Sal
0/19 Ingredients
0/6 Instruccions

Instruccions

 
  1. Primer picar la ceba i els pebrots i ofegar a la cassola amb una mica d'oli.
  2. Quan enrosseixin, afegim els tomàquets tallats a trossos, sal i ofeguem uns minuts.
  3. Incorporem el pollastre a daus i l'arròs amb les espècies, el bitxo i el tomàquet per barrejar durant uns minuts.
  4. Afegim el brou de pollastre i ho deixem cuinar tot durant uns 20 minuts.
  5. Tallem el plàtan, ho afegim en oli a foc mitjà i el fregim durant 2 minuts.
  6. Serveix les broquetes amb el pollastre, el plàtan fregit i les verdures.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies