Arroz Montsià

Kheer



  • Temps de cuina arroz montsia
    Temps de cuina

    45 min.

  • Complexitat Mitja
    Complexitat

    Mitja

  • Porcions arroz monstia
    Porcions

    4

  • Granos de arroz monstia
    Arròs Montsià

    Basmati

  • Recetas de Recepta de en monstia
    Recepta de

    Tardor



El Kheer, també denominat Payasam o Payesh, és un arròs amb llet dolç tradicional de la zona de l'Índia.

Ingredients

  • 100 g d'Arròs Montsià Basmati
  • 1 l de llet
  • 100 g de sucre
  • 50 g d'ametlles crues
  • 50 g de pistatxos pelats
  • 50 g d'anacards
  • Gelat de vainilla
  • 1 Poma
  • 0'3 g de safrà
0/9 Ingredients
0/5 Instruccions

Instruccions

 
  1. Posem l'arròs en remull durant 2 hores i el rentem 3 vegades amb aigua freda.
  2. Després, afegim en un pot la llet, el safrà, les ametlles, els pistatxos i els anacards i ho infusionem a 60ºC durant uns minuts.
  3. Escorrem l'arròs i ho incorporem a l'olla amb la llet per deixar-ho cuinar durant 30 minuts a foc molt lent.
  4. Deixem l'arròs refredar a la nevera i tallem la poma a grills.
  5. Retirem el bol de la nevera i ho servim amb una bola de gelat de vainilla i els grills.

Utilitzem cookies de tercers i persistents per analitzar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les preferències dels usuaris en base als seus hàbits de navegació. Pots obtenir més informació i configurar les teves preferències Aqui.

Aceptar Cookies
Rebutjar Cookies
Configurar Cookies